Afsluiting Oosterengweg. De bouw van het Hilversumse deel van de HOV-verbinding gaat van start. Het gaat om de aanleg van een vrije busbaan tussen de A27 en het NS-station in Hilversum, de bouw van een natuurbrug bij Anna’s Hoeve en een spoorwegonderdoorgang voor auto- en fietsverkeer op de drukke Oosterengweg.

Oosterengweg

De bouw van de spoorwegonderdoorgang op de Oosterengweg heeft de komende periode de meeste impact. Deze kan alleen veilig gebouwd worden als de Oosterengweg volledig wordt afgesloten voor verkeer.

30 maart 2020

Op maandag 30 maart gaan om 05.00 uur ’s ochtends ‘de hekken erop’. Dit betekent dat gedurende anderhalf jaar dagelijks ruim 25.000 automobilisten een andere route moeten kiezen. Hieronder een aantal alternatieven om onze kliniek alsnog te kunnen bezoeken.

Pak de ring óf fiets

Door de afsluiting wordt het dan ook drukker op het gemeentelijk wegennet. Daarom zijn er de afgelopen periode belangrijke ‘binnenstedelijke’ knoop- en knelpunten opgeknapt of uitgebreid. Dat helpt om het verkeer beter te laten doorstromen.

ADVIESROUTE: van harte aanbevolen

Maak zo veel en zo lang mogelijk gebruik van de buitenring of de A27/A1 om Hilversum in en uit te komen. Houd rekening met extra reistijd en probeer de spits te mijden.

HOV ‘t Gooi en Van Linschoten Specialisten

Binnen Hilversum is de fiets vermoedelijk het snelste alternatief.

Van Linschoten Specialisten

Fietsroute naar Van Linschoten Specialisten

Openbaar vervoer

Van Linschoten Specialisten locatie Hilversum is bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt met de trein naar station Hilversum of Hilversum Sportpark en van daaruit de bus nemen. Vanaf Hilversum Sportpark kunt u eventueel ook lopen, het is 1 km, ongeveer 15 minuten.

Buslijn Haltenaam Route
3 Hilversum, Ziekenhuis Tergooi Station Hilversum – Compagnieweg
59 Surinamelaan, Hilversum (12 min. lopen) Tussen Hilversum en Zeist via Den Dolder
70 Surinamelaan, Hilversum (12 min. lopen) Tussen Hilversum en Amersfoort via Soest
101 Surinamelaan, Hilversum (12 min. lopen) Tussen Hilversum en Bussum, via Huizen en Blaricum

Op www.hovintgooi.nl vindt u alle informatie op een rij.