Routebeschrijving

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Vanaf Hilversum C.S: Buslijn 3 Tergooiziekenhuizen. U stapt uit bij de bushalte voor het ziekenhuis. Het is dan een paar minuten lopen naar Van Linschotenlaan 1.

Vanaf Hilversum Sportpark: Buslijn 3 naar Tergooiziekenhuizen. U stapt uit bij de bushalte voor het ziekenhuis of u kunt 10 minuten lopen.

Bereikbaarheid met de auto

Route vanaf A27: Neem de afslag Hilversum en volg de parallel(snel)weg. U bevindt zich nu op Oostereind. Blijf deze weg volgen hij gaat na het derde paar stoplichten over in de Oosterengweg. Bij het vierde paar stoplichten dat u tegenkomt wordt de Oosterengweg gekruist door de van Riebeeckweg. Sla hier rechtsaf en volg de van Riebeeckweg. U rijdt nu recht op Tergooiziekenhuizen, locatie Hilversum af. Op de kruising juist voor de rotonde van het ziekenhuis rijdt u linksaf de Van Linschotenlaan in. Ongeveer 100 meter verder treft u rechts op nummer 1 het gebouw van Van Linschoten Specialisten.

Route vanaf A1 via A27 richting Utrecht. Let op: niet de afslag Hilversum Noord/Laren van de A1 nemen! Wanneer u van de A1 op de A27 richting Utrecht rijdt, neemt u afslag Hilversum en kunt u verder de routebeschrijving als hierboven volgen.

Mijn zoon was altijd erg gevoelig voor verkoudheid en grieperigheid. Sinds het knippen van zijn amandelen is dat gelukkig verleden tijd.

Keelamandelen - Herald de Vries (35)

Nu ik weer dat ik een huisstofmijtallergie en ik dit met een simpele neusspray kan verhelpen heb ik veel minder last!

Allergietest - Lars Booijen (33)