Van 15 december t/m 19 januari zijn nieuwe maatregelen van kracht om het coronavirus in Nederland terug te dringen. Wij blijven de adviezen van het RIVM over het Coronavirus (Covid-19) op de voet volgen en onze werkwijze is hier volledig op aangepast. Wanneer u een afspraak maakt, hoort u van onze assistentes precies hoe de routing verloopt. Wij volgen de coronamaatregelen –en richtlijnen van het RIVM, de KNO Vereniging en Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). 

In al onze vestigingen zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen.

  • U kunt hier de extra informatie lezen over een opname voor een behandeling of een operatie, in onze kliniek in Hilversum.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om niet naar de kliniek te komen als u verkoudheidsklachten al dan niet met koorts en/of benauwdheid heeft. Neemt u in dat geval telefonisch contact met ons op. Dan maken we een nieuwe afspraak. Eén dag voor uw afspraak nemen wij telefonisch contact met u op om te vragen of u klachten heeft die lijken op het coronavirus. Als u een begeleider meeneemt vragen wij u ook of de begeleider klachten heeft.

Voor alle up-to-date vragen rondom het coronavirus en de maatregelen in Nederland kunt u het beste de website van het RIVM bezoeken.