Naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september j.l. hebben wij de Corona maatregelen aangescherpt. Vanaf vrijdag 2 oktober verwachten wij dat al onze patiënten een mondmasker dragen tijdens het bezoek aan één van onze vestigingen. Mocht u geen masker bij u hebben, kunt u er 1 bij balie krijgen. Uiteraard blijven wij de adviezen van het RIVM over het Coronavirus (Covid-19) op de voet volgen en is onze werkwijze hier volledig op aangepast. Wanneer u een afspraak maakt, hoort u van onze assistentes precies hoe de routing verloopt. Wij volgen de coronamaatregelen –en richtlijnen van het RIVM, de KNO Vereniging en Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). 

In al onze vestigingen zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen.

  • U kunt hier de extra informatie lezen over een opname voor een behandeling of een operatie, in onze kliniek in Hilversum.
  • Bent u korter dan 2 weken geleden in een code oranje/rood gebied geweest en komt u voor een afspraak naar de Van Linschoten Specialisten? Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met ons of stuur een email naar: balie@vanlinschotenspecialisten.nl

Voor alle up-to-date vragen rondom het coronavirus en de maatregelen in Nederland kunt u het beste de website van het RIVM bezoeken.