Van Linschoten Specialisten neemt de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij zijn weer open voor alle KNO zorg, na verwijzing van uw huisarts. Wij volgen de coronamaatregelen –en richtlijnen van het RIVM, de KNO Vereniging en Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). 

In al onze vestigingen zijn maatregelen getroffen om u veilig te verwelkomen.

  • Vanaf 6 mei starten wij onze zorg weer op. De afspraken die gepland staan na 6 mei gaan gewoon door. Mocht er onverhoopt iets veranderen nemen wij hierover contact met u op.
  • Heeft u nog geen afspraak staan na 6 mei, maar wilt u deze wel plannen, neem dan contact op met ons op. Verder op de website ziet u onze vestigingen met de daarbij behorende telefoonnummers. Wij zijn uiteraard bereikbaar voor al uw vragen.
  • U kunt hier de extra informatie lezen over een opname voor een behandeling of een operatie, in onze kliniek in Hilversum.

Wij verzoeken u vriendelijk om als volwassen patiënt alleen naar onze vestigingen te komen en kinderen met slechts één begeleider. Voor alle up-to-date vragen rondom het coronavirus en de maatregelen in Nederland kunt u het beste de website van het RIVM bezoeken.