U voor een consult bij de KNO-arts een verwijzing nodig heeft?

Tarieven

2019

Stichting KNO het Gooi en Omstreken

  • Hilversum
  • Almere
  • Amersfoort Vathorst
  • Loenen aan de Vecht
  • Driebergen

Stichting KNO het Gooi en Omstreken heeft voor KNO-Heelkunde contracten met alle Nederlandse Zorgverzekeraars. Wat betekent dat alle behandelingen met een medische indicatie gewoon door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Uiteraard dient u wel rekening te houden met uw eigen risico. Denk bij KNO-Heelkunde bijvoorbeeld aan het plaatsen van trommelvliesbuisjes bij kinderen, het verwijderen van de neus- en keelamandelen, neusbijholten operaties, het behandelen van neusbloedingen en neuspoliepen etc. Als u twijfelt of een behandeling wel of niet door uw zorgverzekering vergoed wordt, kunt u altijd even contact opnemen. Zorg wel dat u uw polisvoorwaarden bij de hand heeft.

Stichting KNO Mid-West

  • Amsterdam IJburg
  • Amsterdam Ganzenhoef

De afrekening van de behandeling bij stichting KNO Mid-West verloopt middels een lastgeving en volmacht. Stichting KNO Mid-West is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport toegelaten instelling voor medisch specialistische zorg en voldoet aan alle door de overheid gestelde kwaliteitseisen.

Stichting KNO Mid-West heeft geen contract met uw zorgverzekeraar. Hierdoor kunnen wij niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren, daarom ontvangt u de nota rechtstreeks van Stichting KNO Mid-West. U dient zelf de nota in bij uw eigen zorgverzekeraar en het bedrag dat u ontvangt, betaalt u aan Stichting KNO Mid-West.

Zo heeft u dus geen extra kosten (met uitzondering van het eigen risico) voor de behandeling in onze kliniek.

Als u twijfelt of een behandeling wel of niet door uw zorgverzekering vergoed wordt, kunt u altijd even contact opnemen. Zorg wel dat u uw polisvoorwaarden bij de hand heeft.

Passantentarieven

Klik op de onderstaande link voor de passanten tarieven van de verzekerde behandelingen (B-segment). Indien uw verzekeraar geen dekking of restitutiepolis biedt kunt u de kosten declareren bij uw zorg verzekeraar.

Passanten tarieven KNO ‘t Gooi 2019

Passanten tarieven KNO Mid West 2019