U voor een consult bij de KNO-arts een verwijzing nodig heeft?

Links

Interesse links naar onze partners

Proctos Kliniek

De Proctos Kliniek is gespecialiseerd in aandoeningen van de anus en de endeldarm (proctologie) bij zowel mannen als vrouwen.

Bezoek de website

BeekmanKlinieken

Bij de BeekmanKlinieken staat u centraal! De BeekmanKlinieken is een kleinschalige kliniek met vier vestigingen in Hilversum, Lelystad, Emmeloord en Hardenberg waarbij kwaliteit en aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel staan. Wanneer u bij de BeekmanKlinieken komt zult u zich op uw gemak en welkom voelen en belangrijker nog…..er wordt naar u geluisterd.

Ons team van ervaren specialisten met ieder zijn of haar eigen aandachtsgebied vormt de basis voor vrijwel elke reconstructieve of cosmetische ingreep. Daarmee zijn de kwaliteit van onze zorg en uw veiligheid gewaarborgd.

Bezoek de website

 

 

 

 

Solvo

”De juiste zorg vind je zelf”.

Op SOLVO vind je actuele, duidelijke en volledige informatie over zorgspecialisten. Je vindt er informatie over bijvoorbeeld locatie, prijzen, specialisaties en reviews. Als je de specialist hebt gevonden die het best bij je past, kun je direct kosteloos een consult aanvragen.

Het doel van het solvo-netwerk is mensen beter en gezond te laten leven. Stap voor stap willen we de gezondheidszorg in Nederland efficiënter en transparanter maken. We werken nauw samen met medisch specialisten om de actualiteit en betrouwbaarheid van onze informatie te waarborgen.

Bezoek de website