Reinaert Kliniek

De Reinaert Kliniek is een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC), erkend door de Nederlandse overheid middels een Wtzi vergunning met een ISO9001 kwaliteitscertificaat.

Goede communicatie tussen u, arts, kliniekmedewerker en huisarts is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Bezoek de website

BeekmanKlinieken

Bij de BeekmanKlinieken staat u centraal! De BeekmanKlinieken is een kleinschalige kliniek met vier vestigingen in Hilversum, Lelystad, Emmeloord en Hardenberg waarbij kwaliteit en aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel staan. Wanneer u bij de BeekmanKlinieken komt zult u zich op uw gemak en welkom voelen en belangrijker nog…..er wordt naar u geluisterd.

Ons team van ervaren specialisten met ieder zijn of haar eigen aandachtsgebied vormt de basis voor vrijwel elke reconstructieve of cosmetische ingreep. Daarmee zijn de kwaliteit van onze zorg en uw veiligheid gewaarborgd.

Bezoek de website

 

 

 

 

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

ZorgkaartNederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten laten zien hoe mensen zorg ervaren. ZorgkaartNederland biedt daarnaast ook andere informatie over de kwaliteit van zorgaanbieders. Bijvoorbeeld in onze vergelijkingshulpen. Die kunt u gebruiken om te kijken welk ziekenhuis voor uw aandoening het beste voldoet aan uw wensen.

Bezoek de website

 

De Kinderkliniek

De Kinderkliniek zet het kind en de jongere centraal. In een vriendelijke omgeving waarin het niet alleen om hun ziektebeeld gaat, maar om het totale kind en de jongere. Met al zijn medische en eventueel psychische en sociale problemen. Een benadering die zijn oorsprong vindt in het holisme dat er onder andere vanuit gaat dat een mens meer is dan de som van al zijn ‘onderdelen’.

Bezoek de website

Solvo

”De juiste zorg vind je zelf”.

Op SOLVO vind je actuele, duidelijke en volledige informatie over zorgspecialisten. Je vindt er informatie over bijvoorbeeld locatie, prijzen, specialisaties en reviews. Als je de specialist hebt gevonden die het best bij je past, kun je direct kosteloos een consult aanvragen.

Het doel van het solvo-netwerk is mensen beter en gezond te laten leven. Stap voor stap willen we de gezondheidszorg in Nederland efficiënter en transparanter maken. We werken nauw samen met medisch specialisten om de actualiteit en betrouwbaarheid van onze informatie te waarborgen.

Bezoek de website