Bianca Doktersassistente

Inmiddels heeft Van Linschoten Specialisten 8 locaties, waaronder locatie Almere. Binnen al deze locaties zijn communicatie, professionaliteit en teamwork letterlijk en figuurlijk van levensbelang. Van Linschoten Specialisten Almere kenmerkt zichzelf als een transparant, dynamisch en zelfstandig behandelcentrum. De patiënt krijgen een persoonlijke benadering en er wordt maximaal ingespeeld op zijn of haar wensen.

Bianca is een van onze ervaren doktersassistente op locatie Almere. Ze is een spin in het web in een klein, maar hecht team. Als doktersassistent is ze veel in contact met alle patiënten, staat ze hen als eerste te woord, ontvangt iedereen graag in de praktijk en stelt ze indien nodig gerust. Zij zorgt ervoor dat het belang van de patiënt voorop wordt gesteld.

Al 12,5 jaar is Bianca werkzaam bij de Van Linschoten Specialisten. Als doktersassistente ondersteun je de artsen en ben je als het ware het eerste contactpunt van de praktijk. “Mijn werkzaamheden verschillen per dag, maar het zijn vooral balie werkzaamheden. Daarnaast zorg ik dat alle bestellingen gedaan worden, dit doe ik om de poli van Almere te ondersteunen. Ook assisteer ik bij kleine ingreepjes.”

Voor Van Linschoten Specialisten staat de patiënt centraal. “Ik vind het fijn dat we alle patiënten op een snelle en vriendelijke manier kunnen helpen zonder dat ze het gevoel hebben een nummer te zijn. “Binnen Van Linschoten Specialisten krijg je de mogelijkheid om alle patiënten echt aandacht te geven.”

Locatie Almere bestaat uit een klein team. Bianca werkt 1 op 1 met een hele aardige en kundige arts. Het is heel zelfstandig werken, maar toch staat er een mooi team voor de patiënten klaar. “Veel patiënten kennen mij inmiddels bij naam, dat maakt mijn werk persoonlijk en daardoor ook leuk.”

Alle leeftijden komen op het spreekuur van de KNO-arts. Van jonge kinderen die een buisje nodig hebben, tot senioren met slechthorendheid. Hierdoor kan er soms een vriendelijke band ontstaan met de patiënten. “Toen ik zwanger was van mijn oudste dochter heb ik van een aantal patiënten super schattige gebreide sokjes en dekentjes gekregen. Ook was er een ouder stel die beide bijna 100 was. Elke 3 maanden kwamen zij altijd wat vroeger langs, omdat ze het hier zo gezellig vonden. Dat is toch wel een groot compliment!”

Neusverstoppingen, heesheid, bijholteontstekingen, kinderen met gehoorproblemen. Zomaar een greep uit de klachten waarmee patiënten – jong en oud – de spreekkamers bezoeken. Voor al uw KNO-klachten bent u welkom bij de Van Linschoten Specialisten.