U voor een consult bij de allergoloog een verwijzing nodig heeft?

Vacature: INTERNIST-ALLERGOLOOG (M/V) 0.5-1 FTE

Wegens vertrek van de huidige allergoloog is er bij Van Linschoten Specialisten een vacature voor een Allergoloog 0.5-1 FTE

Gevraagd wordt een collega die aan de volgende vereisten voldoet:

  • een BIG- en RGS-registratie als internist, met als aandachtsgebied allergologie (incl. nieuw uitstroomprofiel allergologie/klinische immunologie)
  • een open stijl van communiceren
  • een zelfstandige, flexibele, pro-actieve werkinstelling.
  • Ook Aios in de laatste fase van hun opleiding wordt nadrukkelijk gevraagd te reageren

Van Linschoten Specialisten is een zelfstandig behandelcentrum voor KNO-heelkunde waarvan de hoofdlocatie zich bevindt in Hilversum. Er zijn 6 andere vestigingen in het midden van het land en Amsterdam. Sinds 14 jaar wordt in dit ZBC de KNO-heelkunde in de volledige breedte van het vak uitgeoefend.

De specialistische KNO bezetting bestaat uit 8FTE KNO-artsen. Sinds ruim anderhalf jaar is hieraan het specialisme allergologie toegevoegd. Naast de bekende diagnostische mogelijkheden van diverse typen huidtesten en laboratoriumonderzoek bieden wij ook de mogelijkheid voor provocatietesten, longfunctietesten en de H2 ademtest. Alle poliklinische therapeutische mogelijkheden zijn beschikbaar.

De kleinschaligheid van de organisatie maakt het mogelijk goede nieuwe professionele initiatieven snel en doeltreffend in te voeren of bestaande processen snel en effectief bij te sturen. De aanstelling is in dienstverband volgens AMS-richtlijnen voor een periode van een jaar. Daarna is er bij gebleken geschiktheid de keuze mogelijkheid tot vrije vestiging.

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot;

Mw.C.Resius
Kliniekmanager
Van Linschotenlaan1, 1212 ES Hilversum
035-6473425
cr@vanlinschotenspecialisten.nl